Beach VolleyballOhrid 2018

Beach Volleyball Ohrid 2018

Dates: 27.07.2018 - 29.07.2018
Where: Ohrid, Macedonia
Tournaments: Professionals (incl. U20) and Amateurs (incl. Companies)

Program

27 July Warm-up day
28 July Pro Tournament, Amateurs Tournament
29 July Pro Tournament, Amateurs Tournament

 

Tournaments

Professionals + U20

Турнир за професионалци во машка и женска конкуренција.

Датуми: 28 - 29 јули

Котизација за тим: 300 ден. до 26 јули, потоа 500 ден.

Првите три места во машка и женска конкуренција добиваат медали.

Amateurs + Companies

Турнир за рекреативци во машка и женска конкуренција.

Датуми: 28 - 29 јули

Котизација за тим од двајца играчи: 300 ден. до 26 јули, потоа 500 ден.

Првите три места во машка и женска конкуренција добиваат медали.

Register

Конкуренција/Competition
 
Натпреварувач број 1 / Player No 1
Име / Name
Презиме / Last name
Година на раѓање / Year of birth
Пол / Sex Женски / Female
Машки / Male
Телефон / Telephone
E-mail
 
Натпреварувач број 2 / Player No 2
Име / Name
Презиме / Last name
Година на раѓање / Year of birth
Пол / Sex Женски / Female
Машки / Male
Телефон / Telephone
E-mail